2011. december 29., csütörtök

Összeomlás- szinkronizált változat-bontatlan! - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Összeomlás- szinkronizált változat:
Eredeti dvd, bontatlan!
Magyar hang és felirattal.
Tartalom:
Bizonyos helyzetekben mindenki érezte már, hogy betelt a pohár. Filmünk hősét éppen Los Angeles belvárosa felé hajtva kapja el ez az érzés, amikor a belvárosba vezető úton, az egyik legforróbb nyári délelőtt kilátástalannak tűnő forgalmi dugóba kerül.
Egy ideig eszelős tekintettel figyeli a feje körül keringő legyet, aztán gondol egyet, kiszáll az autójából és elindul hazafelé.
Határozottan, nyílegyenesen tart célja felé, miközben leszámol mindennel, ami az útját állja, vagy ami valaha idegesítette a hétköznapok során: baseballütővel miszlikbe aprít egy vegyeskereskedést, mivel szemtelenül magas árat kér a tulaj egy doboz kóláért, aktatáskájával ver félholtra két útonállót, akik a pénzére pályáztak, majd a tőlük elvett fegyverrel fenyegeti meg egy gyorsétkezde kiszolgálóját, amiért egy fonnyadt hamburgert kapott, és aknavetővel vet véget a forgalmi dugót okozó építkezésnek.
A tisztességes, öltönyös polgár élete óráról órára omlik össze. Délutánra már ő az egyes számú közellenség, és a rendőrség teljes állománya őt keresi. Különösen egy rendőrtiszt érdeklődik a szokatlan eset után, aki éppen nyugdíjazás előtt áll, és szinte presztízskérdésnek tartja, hogy sikerrel oldja meg a feladatot...
.
 



Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2012-01-16 00:43
. Összeomlás- szinkronizált változat-bontatlan! - Jelenlegi ára: 1 490 Ft